Alegeti din

Programele

Centrului Passe-Par-Nous

Noi

Vrem să le oferim copiilor un mediu sigur, să creăm o atmosferă plăcută, familiară, în care să înveţe despre lumea din afara familiei. Vrem ca încrederea să reprezinte liantul ce leagă Centrul nostru, părinţii şi copiii.

Elementul
Ne dorim să oferim copiilor şansa să se descopere pe ei înșiși și, în același timp, să își descopere Elementul, acea unică abilitate care le va permite să-și găsească sensul existenței, urmat de împlinire și de fericire.

Suport pentru toata familia

Programe, curricule și orare concepute cu grijă și atenție - toate create ținând cont atât de nevoile copiilor, cât și de cele ale părinților.
Detalii

Educatori cu inspirație

Profesioniști dedicați din domeniul educației timpurii, implicați pe deplin în carierele didactice, care beneficiază de formarea noastră recunoscută și de sprijin continuu.
Inscrie-te

O metodă eficientă de educație

Curriculum bazat pe cercetare, conceput de educatori cu experiență pentru a-i inspira pe copii nu doar să învețe, ci și să gândească pe cont propriu.
Programeaza o vizita
Grupe

Venim in intampinare copiilor acolo unde sunt ei

IMG_235C7BBC8EF7-1

Investiți în viitorul copilului dumneavoastră.

Întâlnirea cu un mediu bogat în activitati şi materiale concrete îi ajută să­-şi dezvolte gândirea, puterea de abstractizare, să­-şi formeze o personalitate bine structurată şi să-și păstreze dorința de a cunoaște, de a afla şi de a studia.

Sanatate & Siguranta

Sănătatea și siguranța copilului dumneavoastră sunt prioritatea noastră principală. Centrul nostru impune reguli stricte de curățenie și securitate și suntem mândri să fim recunoscuți ca model de sănătate și siguranță.

Standardele noastre sunt cele mai înalte din industrie, îndeplinind sau depășind toate normele impuse.

pic-30