Locatia noastra

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne contactati.

Programati o vizita

Centrul beneficiaza de o curte de 2000 mp, unde am amenajat un teren de joaca si diferite gradini pentru copii. Echipamentul pentru terenul de joacă este astfel ales încât copiii de toate vârstele să se poată juca afară în fiecare zi.

Nu numai că centrul nostru este deschis tot anul, dar acceptăm și înscrieri și înscriem copii pe tot parcursul anului. Sunați-ne pentru a afla mai multe despre un program și o dată de începere care să se potrivească familiei dvs..

Da! Centrul nostru oferă programe  pentru copiii cu vârste incepand de la 1 an si jumatate și pana la varsta de 12 ani.  Am conceput programele noastre pentru a vă oferi încredere deplină în fiecare aspect al experienței copilului dumneavoastră; de la sănătate și siguranță; la curriculum pregătit pentru școală; la sprijinul deplin al profesorilor experimentați. La fel de important, programul nostru se bazează pe ceea ce cercetările spun că îi pregătește cel mai bine pe copii pentru grădiniță… și pentru toți pașii mari care urmează.

Personalul nostru are studii de specialitate in domeniul educatiei, psihologiei si neurostiintelor. De asemenea, educatorii au certificari specifice (Montessori, Cambridge) precum si atestate profesionale. Colaboratorii centrului sunt, de asemenea, certificati/atestati profesional in domeniul in care activeaza (psihologie, muzica, sah etc.)

Decizia de a permite fotografierea unui copil in Centru este la latitudinea familiei. Unele familii permit ca fotografiile să fie folosite strict în cadrul clasei (de exemplu, pentru a eticheta dulapurile), altele permit ca fotografiile să fie folosite atât în interior, cât și în exterior (de exemplu, pentru site-ul web al centrului nostru), iar altele nu permit ca fotografiile copiilor lor să fie făcute în niciun moment – fără excepții. În orice caz, vă vom respecta drepturile și decizia dumneavoastră.