Armonii din program

Descoperă armoniile fascinante din programul nostru. Oferim o varietate de activități artistice, precum muzică, desen și dans, care încurajează creativitatea și dezvoltă abilitățile copiilor noștri într-un mediu plin de bucurie și inspirație. 

Armonii

Passe-Par-Nous

Am integrat în programul nostru o varietate de activități care completează experiența primilor ani de copilărie și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri.
Daca doriti mai multe informatii, ne-ar face placere sa ne vizitati!

Activitati in padure

Activitățile copiilor în pădure sunt extrem de benefice pentru dezvoltarea lor holistică:

padure
padure2
muzica
muzica2

Muzica: Pian, Chitara, Toba

La noi, muzica prinde viață prin sunetele magice ale pianului, acordurile fermecătoare ale chitarei și ritmul vibrant al tobelor. Oferim elevilor noștri oportunitatea de a explora și de a se exprima prin intermediul acestor instrumente minunate.

Cursurile noastre de pian sunt concepute pentru a dezvolta abilitățile de interpretare, tehnică și lectură a partiturilor. Fie că sunteți un începător entuziast sau un pianist avansat, veți găsi aici suport și îndrumare adecvate nivelului vostru.

Cu chitara, ne bucurăm să aducem acordurile melodioase și riffurile electrizante în viața copiilor noștri. 

Muzica este mai mult decât note și acorduri. Este o modalitate de a descoperi emoții, de a se conecta cu ceilalți și de a dezvolta abilități esențiale, cum ar fi concentrarea, disciplina și creativitatea.

Împreună, vom crea armonii frumoase și vom deschide porți către aventuri muzicale senzaționale. Haideți să descoperim magia muzicii împreună!

Body and Mind

Aducem în viața copiilor noștri o gamă diversificată de activități, precum yoga, sah, desen și multe altele. Aceste armonii sunt parte integrantă a experienței noastre educaționale și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri.

yoga
Grupe

Venim in intampinare copiilor acolo unde sunt ei