Despre noi

Îi ajutăm pe copii să-și dezvolte corpul și mintea prin activități antrenante și educative.

Play Video

Filosofia noastra

Ne-am propus sa oferim copiilor nostri posibilitatea de a atinge perioada adolescentei cunoscand echilibrul. 
Ca asta sa se intample, experienta primei copilarii trebuie si poate fi una echilibrata. In centrul nostru educational copii vor descoperi si isi vor construi echilibrul si disciplina interioare, pe baza carora vor invata cum sa se raporteze  si cum sa se pozitioneze in lumea exterioara, vor invata sa se bazeze pe toate simturile pe care le avem cu totii la dispozitie si, cel mai important, se vor cunoaste pe ei insisi.

Copiii nostri

Dezvoltarea fiintei umane incepe din momentul conceptiei. 
Perioada cea mai importanta in formarea caracterului fiecaruia dintre noi este intre acest inceput si varsta de 7 ani. Dupa varsta de 7 ani si pana in varsta de 12 ani, intram intr-o perioada de latenta, urmand ca dupa varsta de 12 ani, odata cu intrarea in perioada adolescentei, sa reintram intr-o perioada accentuata de dezvoltare.
dezvolt fiinta
comunitate

Comunitatea noastra

Fiecare copil isi va urma liber interesele proprii de cunoastere si dezvoltare. Acest lucru inseamna ca orice copil va avea posibilitatea sa petreaca timp singur, atunci cand simte nevoia sa fie in lumea lui interioara si sa lucreze in echipa, atunci cand simte nevoia sa colaboreze. 
Ne nastem fiinte sociale, avem nevoie de comunitate, si asta este ceea ce vor crea copiii in centrul nostru educational, si avem nevoie in acelasi timp sa ne ingrijim de propria persoana. 
Gasirea echilibrului intre timpul petrecut individual si colectiv este unul dintre aspectele in care ii vom ajuta, ghida si asista pe copii.
Facebook

Sanatate & Siguranta

Sănătatea și siguranța copilului dumneavoastră sunt prioritatea noastră principală. Centrul nostru impune reguli stricte de curățenie și securitate și suntem mândri să fim recunoscuți ca model de sănătate și siguranță.

Standardele noastre sunt cele mai înalte din industrie, îndeplinind sau depășind toate normele impuse:
safety