Cresa (Piticinia de Jos)

Copiii mici învață cel mai bine în locuri sigure și pline de dragoste, unde pot explora, în stilul lor propriu. 

Despre

Cresa Passe-Par-Nous.

Piticinia a inceput ca o lume imaginara a unui copil si a capatat noi si noi valente de-alungul relatiei noastre cu acest copil, membru in echipa noastra, de-altfel. Piticinia de Jos este grupa copiilor cu varsta intre 1,5 si 3 ani.

Daca doriti mai multe informatii, ne-ar face placere sa ne vizitati!

Educatie personalizata

Programul nostru include:
h-03
h-05

Cresa Passe-Par-Nous

In Piticinia de Jos ne vom concentra foarte
mult pe dobandirea autonomiei, astfel incat plaja intereselor copiilor sa creasca de la o zi la alta, alaturi abilitatile lor de a-si satisface aceste interese in continua dezvoltare si expansiune. 
Toate aceste dezvoltari vor fi secundare pastrarii echilibrului emotional al fiecarui copil. Cu alte cuvinte, dezvoltarea cognitiva urmeaza dezvoltarii emotionale echilibrate.

Piticinia de Jos

Noi vom avea grija ca fiecare provocare noua sa fie una potrivita setului de aptitudini al fiecarui copil sau etapei lui de ascensiune. In acest fel, copii vor descoperi inca de foarte devreme ca echilibrul este o stare de dezvoltare continua, in care avem parte constant de provocari pe care uneori le putem depasi, alteori nu, iar cand nu reusim, asta nu inseamna decat ca trebuie sa mai incercam si poate inseamna ca trebuie sa schimbam abordarea. 
Copii vor fi liberi sa experimenteze cu orice material din sala de lucru. Educatorul va interveni doar daca este solicitat de copii. In acest fel, ii dam libertate copilului de a gasi metodele proprii de interactiune cu un obiect, de a-i descoperi functiuni stiute si de ceilalti sau nou descoperite de ea sau el.
h-04
Grupe

Venim in intampinare copiilor acolo unde sunt ei